En smakfull start på VVS-dagene

Vi har hatt en fantastisk start på messedagene med over 1500 pølser delt ut til besøkende. Vi har hatt gleden av å møte mange av våre kunder og leverandører til hyggelige samtaler, populære miniseminar og spennende møter.

En smakfull start på VVS-dagene

En vellykket start på et rekordbesøkt VVS-dagene

Vi er stolte av å kunne dele at vi har hatt en fantastisk start på VVS-dagene. Med over 1500 pølser delt ut første messedag, har vi hatt en braksuksess.

Vår stand er et populært stoppested, med mange besøkende og spennende møter. Interessen rundt våre produkter og tjenester er stor, og vi setter stor pris på alle som tar seg tid til å besøke oss. Vår eminente Servicetekniker Richard er kanskje den mest populære attraksjonen på standen og møter stor entusiasme - bærekraft i praksis ved å gi verktøy og maskiner nytt liv.

Les mer

Så god som ny med vår Servicetekniker fra Langhus

Vi er opptatt av å være tilstede for våre kunder og leverandører, og vi verdsetter muligheten til å knytte nye kontakter og styrke eksisterende relasjoner. Det er også en utmerket arena for å møte fremtidens rørleggere. Derfor er møteplasser som VVS-dagene mye verdt. 

Vi ser frem til resten av messedagene og håper på å møte enda flere av dere. Kom innom for en prat og en pølse – vi lover god stemning og interessante samtaler!

17.10.2024
Brødrene Dahl