Døgnåpent og selvbetjent

Vi har åpnet nytt døgnåpent selvbetjent servicesenter på Brumunddal, en ny milepæl for lokal service og tilgjengelighet. Nå kan du handle når det passer deg best, med tilgang til et bredt spekter av produkter og tjenester utenom ordinære åpningstider. Dette er spesielt gunstig for de som trenger produkter utenfor de normale arbeidstidene.

Døgnåpent og selvbetjent

Nytt døgnåpent og selvbetjent Servicesenter i Brumunddal

 

En ny milepæl for lokal service og tilgjengelighet - handle når det passer deg.

Vi jobber alltid for å finne de beste og mest effektive løsningene for våre kunder. Etter lanseringen av selvbetjente kasser, har vi bygget videre på dette for å gjøre din arbeidsdag enda enklere. Dermed lanserte vi døgnåpne servicesentre, som har vært en braksuksess blant våre kunder. Derfor åpnet vi 2. september vårt andre selvbetjente servicesenter.

Ved å tilby et selvbetjent alternativ, kan kundene nå få tilgang til et bredt spekter av produkter og tjenester når det passer dem best. Dette er spesielt gunstig for de som trenger produkter utenom ordinære åpningstider eller ønsker å få gjort ting utenfor de normale arbeidstidene.

Det nye servicesenteret har et omfattende utvalg på rundt 4700 varer innenfor VVS-produkter, arbeidstøy, verneutstyr, verktøy og alt du ellers ville funnet i et vanlig servicesenter. Vi har sørget for at lageret er godt fylt, slik at du alltid kan finne det du trenger. Servicesenteret er utstyrt med kaffemaskin, sosial sone, god plass for parkering, samt at det ligger godt og sentralt til i Brumunddal. Vi ser frem til å se deg.

Hvordan få tilgang til våre døgnåpne servicesentre?

Vi har inngått et samarbeid med selskapet Parakey for å levere den beste løsningen på døgnåpne løsninger på markedet. Har du allerede tilgang til andre døgnåpne Servicesenteret har du allerede tilgang til vårt nye døgnåpne Servicesenter i Brumunddal.

Slik fungerer våre døgnåpne Servicesentere:

  • Når du står utenfor døren til Servicesenteret - åpner du Parakey-appen og trykker på dørens navn for å åpne..
  • Du har 30 minutter på å handle -  huske å bruke BD Vareskannings-appen når du handler. 
  • Du vil bli varslet av alarmen i bygget når du har 5 minutter igjen å handle. 
  • Ønsker du å forlenge tiden, "åpner" du bare døren via Parakey-appen og du vil da få nye 30 minutter.
    • OBS! Du må stå i nærheten av døren for å få en ny halvtime å handle på.
  • Når du har skannet alle varer og lagt dem i handlekurven, trykker du på "sjekk ut"-knappen, går ut døren, og du er ferdig. Så enkelt - så genialt.

VIKTIG: I våre selvbetjente servicesentre tar vi ikke imot retur. Ønsker du å returnere varer må det gå gjennom et av våre betjente Servicesentere.

Døgnåpent Servicesenter i Brumunddal | Brødrene Dahl

Framtidsplaner

Vi har store planer for flere døgnåpne servicesentre, og åpningen av det selvbetjente servicesenteret i Brumunddal er bare begynnelsen. Selskapet planlegger å rulle ut lignende sentre i andre deler av landet, og satser på å bli en enda mer tilgjengelig og kundeorientert leverandør i årene som kommer. Har du tilgang til våre døgnåpne servicesentre i dag, har du allerede tilgang til dette servicesenteret.

Har du ikke tilgang eller ønsker du at ditt servicesenter skal bli døgnåpent? Ta kontakt med din nærmeste selger. Sitt gjerne klar med kontaktdetaljer og kontoopplysninger, så går prosessen litt raskere.

11.10.2024
Brødrene Dahl