Et frø er sådd hos mange studenter

Som et ledd i å øke kjennskapen til studenter om hvem vi er, deltok vi på Karrieredagene BI 2024 på Campus i Oslo. Vi fikk besøk av mange flotte studenter som viste stort engasjement rundt de viktige samfunnsprosjektene vi daglig er en del av.

Et frø er sådd hos mange studenter

Vi var tilstede på Karrieredagene BI 2024 | Brødrene Dahl

 

For tredje år på rad deltok vi på Karrieredagene BI 2024 med formål om å både øke kjennskapen til Brødrene Dahl samt kunnskapen om hva vi tilbyr med fokus på våre spennende og viktige samfunnsprosjekter.

Med aktiv dialog etablerte vi god kontakt med studentene og sådde et lite frø om hvem vi er og fordelene det er ved å jobbe hos oss, i vårt konsern Saint-Gobain Distribution Norway og hos våre søsterselskaper, som blant annet Optimera som også var til stede.

Det å delta og markedsføre oss som en aktuell fremtidig arbeidsplass for studentene er både nyttig og lærerikt med så engasjerende og nysgjerrige studenter, som søker råd og veiledning til viktige karrierevalg.

Et frø er sådd hos mange studenter, og vi gleder oss fremover til både å pleie og høste aktuelle jobbkandidater, som kan føre BD videre med suksess.

Vi var tilstede på Campus Nydalen | Karrieredagene BI 2024 | Brødrene Dahl
24.09.2024
Brødrene Dahl