En viktig møteplass for bransjen

Miljø- og Klimatilpasningskonferansen, i regi av vår VMT/VA-divisjon, har vært en viktig satsing for å vise vårt sterke engasjement for miljø- og klimaspørsmål, og for å støtte initiativer som fremmer en bærekraftig fremtid i tråd med vår ambisiøse bærekraftsstrategi.

En viktig møteplass for bransjen

Konserdirektør innenfor strategi og bærekraft i Veidekke, Lars Erik Lund, engasjerte stort fra scenen

 

Fredag 16.august var vår VMT/VA-divisjon med å arrangere Miljø- og Klimatilpasningskonferansen i Nydalen i samarbeid med den miljøfokuserte musikkfestivalen Langs Akerselva, Avantor og andre nøkkelaktører innen byggebransjen. Med innsiktsfulle og spennende bidrag fra foredragsholdere som blant annet Sweco, Vannsenteret og Veidekke, ble konferansen en viktig møteplass for diskusjon og læring om miljøtilpasning og de utfordringer bransjen står ovenfor.

Merethe Saugstad | Sweco
Publikum på Miljø- og klimakonferansen
Øystein Thorup | Avantor
Infraplast

Vår deltakelse i en konferanse om miljø er helt i tråd med Brødrene Dahls standpunkt om miljøspørsmål, og som bygger opp under den ambisiøse bærekraftsstrategi vi har satt oss. Med mål om å oppnå karbonnøytralitet innen 2030, har vi iverksatt flere tiltak som reflekterer denne forpliktelsen. Fra investeringer i elektriske kjøretøy til optimalisering av avfallshåndtering, viser vi vei mot en mer bærekraftig fremtid.

Les mer

Vår innsats for å redusere miljøavtrykket

19.08.2024
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Effektiv selvbetjening
09.08.24
Siste nytt
Effektiv selvbetjening
Vi ruller ut flere selvbetjente servicesentre som har åpent hele døgnet, et skritt videre for å forenkle hverdagen for våre kunder. Med fokus på effektivitet og tilgjengelighet, tilbyr vi en enda bedre opplevelse.
Les mer
Fremtidens energiløsninger
26.06.24
Siste nytt
Fremtidens energiløsninger
Oppdag hvordan våre energiløsninger kan gi dine kunder økt energieffektivitet. Les mer om våre komplette energisystemer.
Les mer